Despre Noi
Resurse Soft S.R.L. este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in anul 2007 la Brasov. Acest sistem este dezvoltat pe baza solictarilor firmelor romanesti in urma experientei noastre cumulate intre 1993 si 2007 in dezvoltarea sistemelor de gestiune si contabilitate. Sistemul Resurse ERP se adreseaza firmelor ce doresc o gama larga de personalizari fluxuri acte, operatiuni si proceduri. De-a lungul timpului am dezvoltat module complexe generale si personalizate pentru firme mari cu unul sau mai multe tipuri specifice de activitate cum ar fi: industria electrica ce aplica nenumarate standarde ISO in special pentru furnizarea echipamentelor la centrala nucleara de la Cernavoda, ferme de animale ce implica legatura cu sisteme tip crotalie, mulgatoare automate si trasabilitatea produsului final pana la animalul de provenienta.

Povestea companiei Resurse Soft S.R.L. incepand din 2007 si pana in prezent:

  • Resurse ERP 10 Resurse ERP 10 este cea mai performanta versiune lansata pana in acest moment si aduce cele mai noi si indragite sisteme pe care oamenii le folosesc deja (cautare elastica tip Google, selectie mutiple cu bife, editor grafic pentru printuri cu drag and drop, sistem pos complet nou pentru market si supermarket, fluxuri personalizate de acte si proceduri, alerte email in timp real pentru control si aprobri) precum si noile produse online: Vitrina Digitala, Magazin Online, SFA Agenti, Portal B2B.
  • Cu aproape 100 clienti mari si mijlocii incepem modernizarea sistemului Cu o investitie substantiala ce consta in mii de ore de programare si achzitia noilor produse Embarcadero Delphi facem trecerea sistemului Resurse ERP la versiunea actuala ce ne permite sa aducem sistemul la cele mai inalte standarde actuale.
  • Primii 6 ani - peste 20 industrii specifice integrate Fiecare industrie are propriul sau specific si pe masura ce aceasta se dezvolta trebuie gestionata cat mai bine pentru a evita greselile si lipsa informatiilor din sistemul ERP. Cele mai folosite module Resurse ERP sunt: distributie, retail, ferma de animale (porci, capre, gaini, ovine si bovine), industria cerealelor, productie si fabrica de lactate, electrice, industria fierului.
  • Resurse ERP lanseaza primul magazin online 100% romanesc Vanzarile online incep sa creasca in Romania motiv pentru care luam decizia sa dezvoltam o platforma proprie construita sa lucreze nativ de sistemul Resurse ERP si care sa permita clientilor nostri sa genereze din sistem cele mai cautate 4 module online: Vitrina Digitala, Magazin Online, Sistem SFA pentru Agenti si Portal B2B.
  • Lansam Resurse ERP 1 Bazat pe experienta acumulata din lucrul cu firmele mici si mijlocii incepand cu 1993 cand am lansat un simplu soft de TVA vandut pe dischete in librarii lansam Resurse ERP un sistem complex de gestiune si contabilitate, ce are scopul de a gestiona firme cu mii de angajati, multiple locatii sau domenii de activitate si industrii specifice.
@ Copyright 2020 Resurse Soft SRL. Toate drepturile rezervate.
  Telefon
  E-mail